W LUMINEER VIZ-LITE

162.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W LUMINEER VIZ-LITE
No.

11772
This fall is all about visibility in the dark, and keeping safe. The Lumineer Viz-Lite sneaker is protective, well cushioned and offers great traction, in addition to boasting the unique Viz-Lite technology.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% waterproof nubuck / syntheticTHETIC. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES
Upper: HH Quick Dry
HH Pro Guard
Reflective no sew
VIZ LITE® Reflective
Midsole: Anti Microbial
HH Max-Comfort Insole
Power-Stride
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip
PERKTHIMI:
W LUMINEER VIZ-LITE
NO
11772
Kjo vjeshtë ka të bëjë me dukshmërinë në errësirë ​​dhe mbajtjen e sigurt. Atletet Lumineer Viz-Lite janë mbrojtëse, të mbështjella mirë dhe ofrojnë tërheqje të shkëlqyer, përveçse mburret me teknologjinë unike Viz-Lite.
Përmbajtja e fibrave: Pjesa e sipërme (FWR): 100% nubuck i papërshkueshëm nga uji / sintetike. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET
Pjesa e sipërme: HH Quick Dry
Garda e HH Pro
Reflektues pa qepje
VIZ LITE® Reflektues
Shulla e mesme: Anti mikrobike
Shtolë HH Max-Comfort
Power-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W LUMINEER VIZ-LITE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *