W LIFA MERINO MIDWEIGHT 1/2 ZIP

95.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W LIFA MERINO MIDWEIGHT 1/2 ZIP
No.

49377
A unique 2-in-1 base layer half-zip with a with a warm-breathable 100% merino wool exterior and a 100% LIFA® wicking interior.
Our LIFA® Merino Midweight collection is perfect for any type of activity in cold weather. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® Stay Warm tech in a 2-layer construction on this ½ zip. LIFA® Merino MIDWEIGHT delivers all the breathable warmth of merino wool fibers, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers.
Select size:

Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent, Wash inside out
FEATURES

LIFA® MERINO

2-layer construction

100% Merino wool exterior

Flat lock seams for ideal comfort and durability

Non-itch fabric

ZQ wool

 

PERKTHIMI:

W LIFA MERINO MIDWEIGHT 1/2 ZIP
NO

49377
Një gjysmë zinxhir unik i shtresës bazë 2 në 1 me një pjesë të jashtme 100% të leshit merino me frymëmarrje të ngrohtë dhe një brendshme 100% LIFA® që shkrihet.
Koleksioni ynë LIFA® Merino Midweight është i përsosur për çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar LIFA® Stay Warm në një ndërtim me 2 shtresa në këtë zinxhir ½. LIFA® Merino MIDWEIGHT jep të gjithë ngrohtësinë e frymëmarrjes të fibrave të leshit merino, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®.

MASAT E DISPONUESHME

Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi, Lani nga brenda
TIPARET
LIFA® MERINO

Ndërtim me 2 shtresa

E jashtme 100% lesh Merino

Qepje me bravë të sheshtë për rehati dhe qëndrueshmëri ideale

Pëlhurë që nuk kruhet

lesh ZQ

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W LIFA MERINO MIDWEIGHT 1/2 ZIP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *