Sale!

W ISOLABELLA COURT

144.00 

Categories: , ,

Description

W ISOLABELLA COURT

No.

11492
A stylish and versatile mid-cut snow boot.
The Women’s Isolabella Court boot has a fully snowproof seam-sealed upper, a comfortable wool insole, an unrivaled traction outsole, and a Primaloft® lining offering great insulation.
FEATURES
Upper: Snow proof
Seam sealed
HH Quick dry
PrimaLoft® 200 grams
Faux Fur Lined
Insulated lined
HH Pro Guard
Midsole: HH Max-Comfort Insole
HH Power-Stride
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip
PERKTHIMI:
W ISOLABELLA CIZME
NO.
11492
Një çizme bore elegante dhe e gjithanshme me prerje mesatare.
Çizmet e grave Isolabella Court kanë një pjesë të sipërme plotësisht të izoluar nga bora, një shtrojë leshi të rehatshme, një thembër të jashtëm tërheqës të pakrahasueshëm dhe një rreshtim Primaloft® që ofron izolim të shkëlqyeshëm.
TIPARET
E sipërme: rezistente ndaj borës
Tegel e mbyllur
HH Tharje e shpejtë
PrimaLoft® 200 gram
Vija me lesh artificial
Rreshtim i izoluar
Garda e HH Pro
Shtolë e mesme: shtrojë HH Max-Comfort
HH Power-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ISOLABELLA COURT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *