W HH LIFA CREW

67.00 

Categories: ,

Description

W HH LIFA CREW

No.

48326

Your new favorite performance base layer is superlight, breathable and quick-dry.

Any season, any activity HH LIFA® base layers keep you warm, dry and comfortable. Our game-changing, hydrophobic LIFA® yarn technology delivers light insulation and wicking moisture management. Use it for everyday wear or high-performance activities. We’ve been excelling at HH® LIFA® base layer technology for 40 years. That’s why our base layers are the go-to choice for professional athletes.
Fiber ContentShell: 100% Polypropylene
Weight107gr
Available sizes:
FEATURES
SOLUTION DYED
PERKTHIMI:

W HH LIFA CREW
NO.

48326
Shtresa juaj e re e preferuar e bazës së performancës është shumë e lehtë, që merr frymë dhe thahet shpejt.

Çdo stinë, çdo aktivitet, shtresat bazë HH LIFA® ju mbajnë ngrohtë, të thatë dhe të rehatshëm. Teknologjia jonë e fijeve hidrofobike LIFA® që ndryshon lojën, ofron izolim të lehtë dhe menaxhim të lagështirës. Përdoreni atë për veshje të përditshme ose aktivitete me performancë të lartë. Ne kemi shkëlqyer në teknologjinë e shtresës bazë HH® LIFA® për 40 vjet. Kjo është arsyeja pse shtresat tona bazë janë zgjedhja kryesore për atletët profesionistë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% polipropilen
Pesha: 107 gr

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Zgjidhje e lyer

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W HH LIFA CREW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *