W HH LIFA ACTIVE SOLEN HOODIE

79.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W HH LIFA ACTIVE SOLEN HOODIE
No.

49344
Have limitless sunny adventures in our Solen hoodie, with 50+ UPF protection and lightweight, wicking LIFA® Active fabric.
We designed this hoodie to keep you dry and sun protected on those hot summer days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking and beyond. As a part of our Solen collection, it combines our high-performance wicking fabric, LIFA® Active, which moves moisture away from your skin, and planet-friendly S.Café® technology. The S.Café® process infuses the hoodie’s fabric with used coffee grounds, boosting the 50+ UPF sun protection. Not only is it chemical-free sun protection, it’s quick-dry, odor-resistant and it will never wash out. This hoodie is also made from 60% recycled polyester – another win for you and the environment.
Select size:

Weight140g
FEATURES
LIFA® technology
Recycled face fabric
Sun protection
UPF 50 wet and dry
Naturally Odor Resistant
Hood For Added Protection
Excellent Moisture Management
PERKTHIMI:
W HH LIFA ACTIVE SOLEN HOODIE
NO
49344
Keni aventura të pafundme me diell me kapuçin tonë Solen, me mbrojtje 50+ UPF dhe pëlhurë LIFA® Active të lehtë e që lëkundet.
Ne e projektuam këtë kapuç për t’ju mbajtur të thatë dhe të mbrojtur nga dielli në ato ditë të nxehta vere. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon pëlhurën tonë thithëse me performancë të lartë, LIFA® Active, e cila largon lagështinë nga lëkura juaj dhe teknologjinë S.Café® miqësore me planetin. Procesi S.Café® mbush pëlhurën e kapuçit me llum kafeje të përdorur, duke rritur mbrojtjen nga dielli 50+ UPF. Jo vetëm që është një mbrojtje kundër diellit pa kimikate, por thahet shpejt, reziston ndaj erës dhe nuk do të lahet kurrë. Ky kapuç është bërë gjithashtu nga 60% poliestër i ricikluar – një tjetër fitore për ju dhe mjedisin.
MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 140g
TIPARET
Teknologjia LIFA®
Pëlhurë e ricikluar e fytyrës
Mbrojtje nga dielli
UPF 50 i lagësht dhe i thatë
Natyrisht rezistent ndaj erës
Kapuç për mbrojtje të shtuar
Menaxhimi i shkëlqyer i lagështisë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W HH LIFA ACTIVE SOLEN HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *