Sale!

W GAMVIK

126.00 

Categories: , ,

Description

11633
The Gamvik winter boot features a fully waterproof rubber shell, a hydrophobic and seam sealed upper part with an internal removable, insulated Felt sock, Faux Fur top-line and an aluminum shield blocker.
AVAILABLE SIZES 
37/38/39.3
FEATURES
 • HH® Quick Dry
 • HH® Pro Guard
 • HH® Max-Grip
 • HH Surround-Grip
 • HH® Aqua-Shield
 • 100% Recycled Lining
 • Certified -30-40°C/-22/-40°F Thermal rating
 • Vulcanised rubber outsole for grip and temperature resistance
 • Faux-Shearling Lined
 • Insulated Lining
 • Removable Insulated Sock
 • Snow Proof
 • More than 60% of the upper is made of recycled materials
 • PFC-free

PERKTHIMI

11633
Çizmet dimërore Gamvik përmban një guaskë gome plotësisht të papërshkueshme nga uji, një pjesë të sipërme hidrofobike dhe të mbyllur me tegel me një çorape Felt të lëvizshme të brendshme, të izoluar, linjë të sipërme me lesh artificial dhe një bllokues mburojëje alumini.

MASAT E DISPONUESHME

38.7/40
TIPARET
HH® tharje e shpejtë
HH® Pro Garda
HH® Max-Grip
HH Surround-Rrokje
HH® Aqua-Shield
Rreshtim 100% i ricikluar
Çertifikuar -30-40°C/-22/-40°F Vlerësimi termik
Shtolë e jashtme prej gome e vullkanizuar për kapje dhe rezistencë ndaj temperaturës
Rreshtim Faux-Searling
Rreshtim i izoluar
Çorape me izolim të lëvizshëm
Dëshmi për borë
Më shumë se 60% e pjesës së sipërme është bërë nga materiale të ricikluara
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W GAMVIK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *