W FREMONT

174.00 

Categories: ,

Description

W FREMONT

No.

11445
This boot will make sure you arrive in style while keeping your feet dry and protected with great comfort and protection.
The Fremont is a classic, 6-inch,rugged and protective boot made in premium waterproof leather with sealed seams and a padded, quick-drying textile collar for added comfort. However don’t let the classic, well built paratrooper outsole fool you, as we have removed weight by including an EVA midsole for added comfort in order to make your everyday outdoor tasks a breeze. This boot will make sure you arrive in style while keeping your feet dry and protected, It’s an absolute must-have for this winter season.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% leather / PIG SKIN / synthetic. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES
Upper: Waterproof leather
HH Quick Dry
HH Pro Guard
Seam Sealed
Padded comfort collar
Midsole: EVA comfort insole
Anti Microbial
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip
Perkthimi:
W FREMONT
No.
11445
Kjo çizme do të sigurohet që të arrini me stil duke i mbajtur këmbët tuaja të thata dhe të mbrojtura me rehati dhe mbrojtje të madhe.
Fremont është një çizme klasike, 6 inç, e fortë dhe mbrojtëse, e bërë në lëkurë premium të papërshkueshëm nga uji, me qepje të mbyllura dhe një jakë tekstili të mbushur, që thahet shpejt për rehati të shtuar. Megjithatë, mos lejoni që sholla e jashtme klasike, e ndërtuar mirë e parashutistëve t’ju mashtrojë, pasi ne kemi hequr peshën duke përfshirë një taban të mesit EVA për rehati më të madhe, në mënyrë që t’i bëni punët tuaja të përditshme në natyrë të lehtë. Kjo çizme do të sigurohet që të arrini me stil duke i mbajtur këmbët tuaja të thata dhe të mbrojtura. Është një domosdoshmëri absolute për këtë sezon dimëror.
Përmbajtja e fibrave: Pjesa e sipërme (FWR): 100% lëkure / Lëkura e derrit / sintetike. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji
HH tharje e shpejtë
Garda e HH Pro
Tegel e mbyllur
Jakë rehati e mbushur
Shtolë e mesme: shtrojë komforte EVA
Anti Mikrobiale
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W FREMONT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *