W FJORD CANVAS SHOE V2

86 

Category:

Description

W FJORD CANVAS SHOE V2

No.

11466
A classic, yet contemporary men’s canvas low-cut
Offered in two different canvases with interesting color accents, and our signature Helly Hansen logo patch on the qtr. Low-profile vulcanized tooling with a rubber outsole for great traction and comfort.
FEATURES
Upper:
Premium Canvas
Midsole:
Protective Vulcanized midsole
Eva footbed
Outsole:
HellyGrip
Perkthimi:
W FJORD CANVAS SHOE V2
No.
11466
Një kanavacë klasike, por bashkëkohore për meshkuj me prerje të ulët
Ofrohet në dy kanavacë të ndryshme me thekse interesante ngjyrash, dhe logoja jonë e firmës Helly Hansen në qtr. Një vegël e profilit të ulët të vullkanizuar me një thembër të jashtme gome për tërheqje dhe rehati të madhe.
TIPARET
E sipërme:
Kanavacë Premium
Shulla e mesme:
Mbrojtja e mesme e vullkanizuar
Eva shtrati i këmbës
Sholla e jashtme:
HellyGrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W FJORD CANVAS SHOE V2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *