Sale!

W EQA

108.00 

Categories: ,

Description

W EQA

No.

11776
Fun, lightweight, protective, and sleek, The W’s EQA’s HH Max Vent and Quick Drying upper coupled with the HH Power Stride midsole will keep you light-footed and ready for what’s next.
Fiber ContentOuter: mesh / synthetic. Lining: mesh. Sole: EVA+rubber
Weight300g

Select size:

FEATURES
Upper: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Max-Comfort Insole, HH® Power-Stride, Antimicrobial, Welted Construction
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip
PERKTHIMI

W EQA
NO

11776

Argëtues, i lehtë, mbrojtës dhe i hijshëm, ajrimi HH Max i EQA-së së W-së dhe pjesa e sipërme me tharje të shpejtë së bashku me tabanin e mesëm HH Power Stride do t’ju mbajnë këmbë të lehta dhe gati për atë që vjen më pas.
Përmbajtja e fibrave: e jashtme: rrjetë / sintetike. Rreshtimi: rrjetë. Thonja: EVA + gome
Pesha: 300g

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Pjesa e sipërme: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: shtrojë HH® Max-Comfort, HH® Power-Stride, Antimikrobiale, Konstruksion i shkrirë
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W EQA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *