W CREW HOODED JACKET

162.00 

Categories: ,

Description

W CREW HOODED JACKET

No.

33899
Our popular, versatile shell jacket for sailors, featuring classic marine style and all the protection you need.
Our classic shell sailing jacket delivers performance versatility for all your sailing adventures.  Constructed with our trusted Helly Tech® Protection, the Crew is waterproof, fully-seam sealed, windproof, and breathable. Extra features that make your sailing trip better include a packable hood, a high fleece-lined collar, comfortable mesh lining, and a drawcord-adjusted length.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately
Weight590g

Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Protection
Chest Pockets with zipping
Hand Pockets with zipping
Stow Away Hood In Collar
Adjustable Bottom Hem
Race Id Back Neck Pocket
1 Hand Adjustable Bottom Hem
PERKTHIMI:
W CREW HOODED JACKET
Nr.
33899
Xhaketa jonë popullore, e gjithanshme me guaskë për marinarët, me stil klasik detar dhe të gjithë mbrojtjen që ju nevojitet.
Xhaketa jonë klasike  me guaskë ofron shkathtësi të performancës për të gjitha aventurat tuaja të lundrimit. E ndërtuar me mbrojtjen tonë të besuar Helly Tech®, XHaketa është e papërshkueshëm nga uji, i mbyllur plotësisht, i papërshkueshëm nga era dhe i frymëmarrjes. Veçoritë shtesë që e bëjnë më të mirë udhëtimin tuaj përfshijnë një kapuç të paketueshëm, një jakë të lartë të veshur me lesh, veshje të rehatshme rrjetë dhe një gjatësi të rregulluar me litar.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mos përdorni zbutës pëlhure, Hiqeni menjëherë nga lavatricja, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 590 g
Zgjidhni madhësinë:

Select size:

TIPARET
Mbrojtje HELLY TECH®
Xhepa gjoksi me zinxhir
Xhepa dore me zinxhir
Mbaj kapuç në jakë
Fundi i rregullueshëm i poshtëm
Xhepi i pasmë i identifikimit të garës
1 Fund i rregullueshëm me dorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CREW HOODED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *