W CORA

127.00 

Categories: ,

Description

W CORA

No.

11429
This stylish slip-on is all you need for the cold and wet fall days.
Behind the stylish, minimalist facade this sleek slip-on demi-cut sneaker boasts a waterproof full-grain leather, two-toned stretch lycra, and an Eco Ortholite insole for supreme comfort. Stylish urban, weather protection at its best, and a fantastic choice for cold and wet fall days.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% leather / synthetic / lycra. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES
Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Gold
Stretch Collar
Seam-sealed
HH Pro Guard
Midsole: OrthoLite® Eco™
HH Power-Stride
Outsole: HH Max-Grip
NR:
Perkthimi:

W CORA
Nr.
11429
Ky rrëshqitës elegant është gjithçka që ju nevojitet për ditët e ftohta dhe të lagështa të vjeshtës.
Pas fasadës elegante, minimaliste, kjo atlete e hijshme me prerje gjysmë rrëshqitëse krenohet me një lëkurë të papërshkueshme nga uji, stilastik me dy ngjyra dhe një shtrojë Eco Ortholite për komoditet të lartë. Urban elegant, mbrojtja nga moti në maksimumin e saj dhe një zgjedhje fantastike për ditët e ftohta dhe të lagështa të vjeshtës.
Përmbajtja e fibrave: Sipëri (FWR): 100% lëkurë / sintetike / stilastik. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET

Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, e çertifikuar LWG Gold
Stretch jakë
I mbyllur me tegel
Garda e HH Pro
E mesme: OrthoLite® Eco™
HH Power-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CORA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *