Sale!

W CASCADE LOW HT

144.00 

Categories: ,

Description

W CASCADE LOW HT

No.

11750
The Women’s Cascade Low HELLY TECH® is a lightweight, yet stable and well-cushioned low-cut performance hiker, fully waterproof, featuring our very own HELLY TECH® waterproof/breathable membrane.
This low-cut boasts a lightweight Swift-Frame stabilizer, and a protective HH® Pro Guard toe and Heel-cap.
Cushioning and comfort is provided by our HH® Max Comfort insole and HH® Power Stride Midsole.
The outsole feature a multi-directional traction system, HH® Surround-Grp, whilst our tried and tested HH® Max-Grip Rubber compound will keep you sure footed on all terrain in all types of conditions.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% textile / mesh / lycra. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
Weight350g

Select size:

FEATURES
Upper: Helly Tech® Waterproof, HH® Pro Guard, HH® Seam-Sealed, HH® Quick Dry, Padded Comfort Collar
Midsole: Antimicrobial, HH® Max-Comfort Insole
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip
PERKTHIMI

W CASCADE LOW HT

NO

11750

Kaskada e grave Low HELLY TECH® është një alpinist i lehtë, por i qëndrueshëm dhe i mirëmbushur me performancë të ulët, plotësisht i papërshkueshëm nga uji, që paraqet membranën tonë të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje HELLY TECH.
Kjo prerje e ulët mburret me një stabilizues të lehtë me kornizë Swift dhe një gisht mbrojtës HH® Pro dhe kapak me thembër.
Zbutja dhe komoditeti ofrohen nga shtroja jonë HH® Max Comfort dhe baza e mesme HH® Power Stride.
Sholla e jashtme përmban një sistem tërheqjeje me shumë drejtime, HH® Surround-Grp, ndërsa përbërja jonë e provuar dhe e testuar HH® Max-Grip Rubber do t’ju mbajë të sigurt në të gjithë terrenin në të gjitha llojet e kushteve.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% tekstil / rrjetë / stilastik. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
Pesha: 350g

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Pjesa e sipërme: Helly Tech® i papërshkueshëm nga uji, HH® Pro Guard, HH® i mbyllur me qepje, HH® i tharjes së shpejtë, jakë komforti e mbushur
Shtolë e mesme: Antimikrobiale, HH® Max-Comfort Insole
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CASCADE LOW HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *