Sale!

W BOWSTRING

135.00 

Categories: ,

Description

11615
The W Bowstring is a sporty iteration of a classic 6-inch work boot, offering up cushioning, comfort and traction in abundance. The upper consist of waterproof nubuck leathers and hydrophobic treated textiles, padded collar and a comfortable EVA footbed.
AVAILABLE SIZE
38.7/40
FEATURES
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH® Quick Dry
 • HH® Seam-Shield
 • Padded Comfort Collar
 • Premium waterproof leather
 • 100% Recycled Lining
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Premium Leather
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

11615
W Bowstring është një përsëritje sportive e një çizme pune klasike 6 inç, duke ofruar mburrje, rehati dhe tërheqje me bollëk. Pjesa e sipërme përbëhet nga lëkura nubuck të papërshkueshme nga uji dhe tekstile të trajtuara hidrofobike, jakë të mbushur dhe një shtrat të rehatshëm EVA.

MASAT E DISPONUESHME

38.7/40
TIPARET
HH® Hover-Stride
Shtolë HH® Max-Comfort
HH® Max-Grip
HH® tharje e shpejtë
HH® Seam-Shield
Jakë komforti e mbushur
Lëkurë premium i papërshkueshëm nga uji
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Lëkurë Premium
LWG lëkure
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W BOWSTRING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *