W ALMA

160.00 

Description

W ALMA
No.

11745
Soft, plush, stylish, yet fully weather protected. The Women’s Alma feature soft, premium waterproof suede and a faux shearling lining for added warmth and comfort. Unique details like the pom-pom lace makes this the cutest alternative this winter season.
Weight432g
Select size:

FEATURES

Upper: Waterproof suede, Certified LWG Silver, Seam Sealed, Faux-Fur Lined, Insulated lining
Midsole: Anti Microbial, EVA comfort insole
Outsole: HH Max-Grip

 

PERKTHIMI:

W ALMA
NO

11745
E butë, prej pelushi, elegant, por plotësisht e mbrojtur nga moti. Alma e grave përmban kamoshi të butë, premium të papërshkueshëm nga uji dhe një rreshtim faux prerës për ngrohtësi dhe rehati të shtuar. Detaje unike si dantella pom-pom e bëjnë këtë alternativën më të lezetshme të këtij sezoni dimëror.
Pesha: 432 g

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Pjesa e sipërme: Kamoshi i papërshkueshëm nga uji, argjendi i certifikuar LWG, i mbyllur, i veshur me lesh artificial, rreshtim i izoluar
Shtolë e mesme: Shtolë kundër mikrobeve, EVA komforte
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ALMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *