W ADORE PUFFY PARKA

378.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W ADORE PUFFY PARKA
No.

53205

An on-trend, puffer-style women’s parka with fold-up reflectors for cold and dark winters. 

Snuggle up in this thigh-length, warm puffer parka with HighLoft™ synthetic insulation. It’s perfect for those freezing days when you need max protection without sacrificing style. It has a soft puffy hood for your comfort and protection. We added fold-up reflectives because the coldest days are also dark. The exterior has a PFC-free, water-repellent treatment – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours
Weight945g
Select size:

FEATURES
PFC Free DWR
Lightweight structured outer fabric
YKK® quality zippers on front
chest and hand pockets
Fold up reflective on sleeve for extra visibility and safety
Wrist gaiters for extra warmth and comfort
Inside mesh stash pocket
Printed Black metallic HH® logos on chest and back yoke
PERKTHIMI

W ADORE PUFFY PARKA
NO

53205
Parka grash në trend, në stilin e fryrë, me reflektorë të palosur për dimër të ftohtë dhe të errët.

Mbështetuni në parkun e ngrohtë deri në kofshë me izolim sintetik HighLoft™. Është perfekt për ato ditë të acarta kur keni nevojë për mbrojtje maksimale pa sakrifikuar stilin. Ka kapuç të fryrë të butë për rehatinë dhe mbrojtjen tuaj. Ne shtuam palosje-refleks sepse ditët më të ftohta janë gjithashtu të errëta. Pjesa e jashtme ka një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, thahen në tharje derisa të thahen plotësisht, thahen me topa tharëse, lahen me ngjyra të ngjashme
Pesha: 945 g

MASAT E DISPIONUESHME


TIPARET
DWR pa PFC
Pëlhurë e jashtme e strukturuar e lehtë
Zinxhirë të cilësisë YKK® në pjesën e përparme
xhepat e gjoksit dhe të duarve
Palosni reflektuesin në mëngë për shikueshmëri dhe siguri shtesë
Gatera dore për ngrohtësi dhe rehati shtesë
Brenda një xhepi rrjetë
Logo të printuara metalike HH® të zeza në gjoks dhe zgjedhën e pasme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ADORE PUFFY PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *