W ACTIVE PUFFY JACKET

235.00 

Available on backorder

Category:

Description

W ACTIVE PUFFY JACKET
No.

53612
Classic, cozy, and mid-length puffer jacket.
This warm and soft puffer jacket has a hip-length and High Loft™ synthetic insulation. The water-repellent treatment is PFC-free – a win for you and the environment.
Select size:

Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. : 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled). Lining 2: 100% Polyamide
Weight: 915g
FEATURES
PFC Free DWR
Super lightweight water repellant ripstop shell fabric
HH® logo on sleeve
PERKTHIMI
W ACTIVE PUFFY JACKET
NO
53612
Xhaketë pufer klasike, komode dhe me gjatësi mesatare.
Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e butë ka një izolim sintetik deri në ijë dhe High Loft™. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. : 60% Poliester, 40% Poliester (i Ricikluar). Rreshtimi 2: 100% poliamid
MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 915 g
TIPARET
DWR pa PFC
Pëlhurë guaskë ripstop kundër ujit super e lehtë
Logoja HH® në mëngë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ACTIVE PUFFY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *