VERGLAS HOODED DOWN INSULATOR

275.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

VERGLAS HOODED DOWN INSULATOR
No.

63005
An essential piece in anyone’s pack, a lightweight down insulator, ready for your next adventure.
The versatility of the Verglas Hooded Down Insulator Jacket means it can be used year-round both as a standalone jacket and as a layering piece beneath a shell. The lightweight fabric and responsibly soured European goose insulation give it a great warmth-to-weight ratio. We added small details like an inner chest pocket, wind blocking plackets and an elastic hemline for comfort and safety. The jacket is responsibly made with PFC-free DWR treatment and according to the certified bluesign® textile manufacturing process.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 85% Goose down, 15% Goose feather
Care InstructionsClose zippers before washing, Contains non-textile parts of animal origin, Do not use fabric softener, Do not wring, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls
FEATURES
Bluesign approved product
PFC Free DWR
RDS Down
20D Nano ripstop down fabric
Full inner front placket for wind block
Snug down filled hood
Clean finish elastic sleeve ends
Adjustable bottom hem
Inner neck hanger loop
PERKTHIMI
VERGLAS HOODED DOWN INSULATOR
NO
63005
Një pjesë thelbësore në paketimin e kujtdo, një izolant i lehtë, gati për aventurën tuaj të ardhshme.
Shkathtësia e xhaketës izoluese Verglas Hooded Down do të thotë se ajo mund të përdoret gjatë gjithë vitit si një xhaketë e pavarur dhe si një pjesë shtresuese nën një guaskë. Pëlhura e lehtë dhe izolimi i patë evropiane i thartuar me përgjegjësi i japin asaj një raport të shkëlqyeshëm ngrohtësi-peshë. Ne shtuam detaje të vogla si një xhep i brendshëm në gjoks, çarçafë që bllokojnë erën dhe një buzë elastike për rehati dhe siguri. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me trajtim DWR pa PFC dhe sipas procesit të prodhimit të tekstilit të certifikuar bluesign®.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 85% pendë pate, 15% pendë pate
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Veshje në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Thajeni në tharje derisa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse
TIPARET
Produkt i miratuar nga bluesign
DWR pa PFC
RDS Poshtë
Pëlhurë 20D Nano ripstop poshtë
Pllakë e plotë e brendshme e përparme për bllokun e erës
Kapuç i mbushur me rehat poshtë
Pastroni skajet e mëngëve elastike të përfundimit
Fund i rregullueshëm i poshtëm
Lak i brendshëm i varëses së qafës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VERGLAS HOODED DOWN INSULATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *