Unisex Waterwear Top

120.00 

Available on backorder

Description

Unisex Waterwear Top
No.

34016
A unisex, neoprene, high-stretch top with anti wind-chill zones
Developed in collaboration with the Norwegian National Sailing Team, our new collection of neoprene products delivers great functionality and comfort for dinghy sailing, stand up paddle boarding, and other water sports. The Water Wear Top is constructed with high-stretch material and reinforced with anti wind-chill zones for comfort in wet and windy conditions. Designed to be worn with other Water Wear products like the Water Wear Salopette.
Fiber Content: 80% Neoprene, 20% Polyamide
Care InstructionsDo not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Close hook and loop before washing,Wash inside out
Weight500g.
Perkthimi:
Një bluzë unisex, neoprene, me shtrirje të lartë me zona kundër ftohjes së erës
Zhvilluar në bashkëpunim me Ekipin Kombëtar Norvegjez të Lundrimit, koleksioni ynë i ri i produkteve neoprene ofron funksionalitet dhe rehati të madhe për lundrimin me gomone, hipjen në këmbë dhe sportet e tjera ujore. Topi i veshjes me ujë është i ndërtuar me material me shtrirje të lartë dhe i përforcuar me zona kundër ftohjes së erës për rehati në kushte të lagështa dhe me erë. Projektuar për t’u veshur me produkte të tjera Water Wear si Water Wear Salopette.
Përmbajtja e fibrave: 80% neoprene, 20% poliamide
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni detergjent larës biologjik, mos përdorni zbutës rrobash, Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Lani nga brenda
Pesha: 500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Waterwear Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *