Unisex Roam Cap 2.0

35.00 

Available on backorder

Description

Unisex Roam Cap 2.0

No. 67489
A stylish, quick-drying, outdoor hat that is perfect for any adventure. Change the fit with the adjustable cord at the back.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester
Weight:80g
PERKTHIM
Unisex Roam Cap 2.0
nr 67489
Një kapelë elegante, që thahet shpejt dhe në natyrë që është e përkryer për çdo aventurë. Ndryshoni përshtatjen me kordonin e rregullueshëm në pjesën e pasme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër
Pesha:
80 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Roam Cap 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *