UNISEX HH LOGO VISOR

50.00 

Description

67161

A unisex sun visor with quick-dry fabric and an HH® logo on the brim and an adjustable back.
Protect yourself from the sun with our branded visor with the HH® logo on the front.

PERKTHIMI:

Një maskë dielli unisex me pëlhurë që thahet shpejt dhe një logo HH® në buzë dhe një shpinë të rregullueshme.
Mbroni veten nga dielli me maskën tonë të markës me logon HH® në pjesën e përparme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UNISEX HH LOGO VISOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *