Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Ski Race Top

160.00 

Description

Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Ski Race Top
No.

49477
Made to perform under pressure, this is the ultimate heat-regulating, performance, base layer — built with thermal mapping technology.
Developed for the Norwegian Ski Federation, this H1 PRO LIFA® base layer uses smart thermal mapping, our LIFA® technologies and wool to precisely control your body temperature in high-intensity scenarios. The H1 Pro LIFA® Seamless 1/2 Zip features a half zipper, laser cut holes in your hottest areas, and a snug, high performance fit.
Fiber ContentShell: 48% Merino Wool, 25% Polypropylene, 24% Polyamide, 3% Elastane
Care InstructionsUse wool detergent,Do not wring,Do not use fabric softener,Wash with similar colours
Weight200g
Perkthimi:
Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Ski Race Top
nr 49477
E krijuar për të performuar nën presion, kjo është shtresa bazë, e performancës dhe rregullimit përfundimtar të nxehtësisë — e ndërtuar me teknologjinë e hartës termike.
E zhvilluar për Federatën Norvegjeze të Skive, kjo shtresë bazë H1 PRO LIFA® përdor hartën inteligjente termike, teknologjitë tona LIFA® dhe leshin për të kontrolluar me saktësi temperaturën e trupit tuaj në skenarë me intensitet të lartë. Zip H1 Pro LIFA® Seamless 1/2 përmban një gjysmë zinxhir, vrima të prera me lazer në zonat tuaja më të nxehta dhe një përshtatje të rehatshme me performancë të lartë.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 48% lesh merino, 25% polipropilen, 24% poliamid, 3% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, mos e shtrydhni, mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 200g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Ski Race Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *