Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Merino Ski Race Pants

98.00 

Available on backorder

Description

Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Merino Ski Race Pants

No. 49480
These sleek base layer pants were designed for the Norwegian Ski Federation. H1 LIFA® Pro Base Layers use a clever blend of thermal mapping, our LIFA® technologies, and wool to precisely control your body temperature, giving you the right amount of warmth in high-intensity scenarios. They’re specifically designed for optimal mobility without bulk.

Details

Fiber content:

Shell: 48% Merino Wool, 25% Polypropylene, 24% Polyamide, 3% Elastane

Care Instructions:

Use wool detergent. Do not wring. Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:130g
PERKTHIMI
Pantallona Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Ski Race Merino
nr 49480
Këto pantallona të hijshme me shtresë bazë janë krijuar për Federatën Norvegjeze të Skive. Shtresat bazë H1 LIFA® Pro përdorin një përzierje të zgjuar të hartës termike, teknologjive tona LIFA® dhe leshit për të kontrolluar me saktësi temperaturën e trupit tuaj, duke ju dhënë sasinë e duhur të ngrohtësisë në skenarë me intensitet të lartë. Ato janë krijuar posaçërisht për lëvizshmëri optimale pa masë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 48% lesh merino, 25% polipropilen, 24% poliamid, 3% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni detergjent leshi. Mos shtrydhni. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
130 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex H1 PRO LIFA® Seamless Merino Ski Race Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *