Unisex Crew Insulator Vest 2.0

150.00 

Available on backorder

Description

Unisex Crew Insulator Vest 2.0

No. 30377
This comfortable sailing insulator vest uses PrimaLoft® BLACK Eco insulation for an excellent warmth-to-weight ratio. They’re treated to shed light precipitation and sea spray.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Wash dark colours separately.
Weight:400g
Perkthim
Unisex Crew Insulator Vest 2.0
nr 30377
Ky jelek i rehatshëm izolues lundrimi përdor izolimin PrimaLoft® BLACK Eco për një raport të shkëlqyer ngrohtësi-peshë. Ato trajtohen për të hedhur reshje të lehta dhe spërkatje në det.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
400 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Crew Insulator Vest 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *