ULTRA ADJ 82X

549.00 

Available on backorder

Category:

Description

416250

The Ultra Adj scuba diving regulator is made of lightweight technopolymer and weighs just 192g. It incorporates a combination of technologies to ensure maximum breathing comfort.

The 82X first stage is made from chrome-plated brass with a “pearl” finish. This process makes it highly resistant to abrasion, while offering a unique, elegant appearance. The Ultra Adj second stage is pneumatically balanced with the PAD (Pneumatic Assisted Design) system, offering comfortable and effortless breathing in every situation.

Rregullatori i zhytjes Ultra Adj është bërë nga teknopolimer i lehtë dhe peshon vetëm 192 g. Ai përfshin një kombinim teknologjish për të siguruar rehati maksimale të frymëmarrjes.

Faza e parë 82X është bërë nga bronzi i kromuar me një përfundim “perla”. Ky proces e bën atë shumë rezistent ndaj gërryerjes, ndërsa ofron një pamje unike dhe elegante. Faza e dytë Ultra Adj është e balancuar në mënyrë pneumatike me sistemin PAD (Pneumatic Assisted Design), duke ofruar frymëmarrje të rehatshme dhe pa mundim në çdo situatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ULTRA ADJ 82X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *