TURTLE MATAIVA GLASSES

84.99 

Available on backorder

Description

P67393

Description

Goggles specifically designed for use at sea. They are equipped with high quality polycarbonate lenses with polarized technology to reduce glare on the surface of the water. CE compliant. Sun protection category 3. 100% UVA, AVB and AVC protection.

units of measure

N
Perkthimi:
P67393

Përshkrim

Syze të projektuara posaçërisht për përdorim në det. Ato janë të pajisura me lente polikarbonat të cilësisë së lartë me teknologji të polarizuar për të zvogëluar shkëlqimin verbues në sipërfaqen e ujit. Në përputhje me CE. Kategoria e mbrojtjes nga dielli 3. Mbrojtje 100% UVA, AVB dhe AVC.
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TURTLE MATAIVA GLASSES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *