TRECCIA SQ-LINE BLU N Ø MM22 MT100

726.00 

Available on backorder

Description

 0813822

Descrizione

Treccia in poliestere affondante ad Alta tenacita’ – Square line a 8 lignoli con lavorazione a gherlino (doppio ritorto), ideale per ormeggio e ancoraggio. Lavorazione speciale a torsioni contrapposte e bilanciate, sia sui lignoli che compongono la treccia che sui singoli gherlini che compongono il lignolo. Rimane morbida nel tempo, ha un’elevata resistenza all’usura, è indeformabile ed è capace di assorbire le sollecitazioni del moto ondoso trasmesse all’imbarcazione.

Përshkrim

Gërsheti poliesteri fundosës me qëndrueshmëri të lartë – Linjë katrore me 8 fije me përpunim me shirit (e dyfishtë e përdredhur), ideale për ankorim dhe ankorim. Punim i veçantë me kthesa të kundërta dhe të ekuilibruara, si në fijet që përbëjnë gërshetin, ashtu edhe në shiritat individualë që përbëjnë fillesën. Mbetet i butë me kalimin e kohës, ka një rezistencë të lartë ndaj konsumit, është i padeformueshëm dhe është në gjendje të thithë streset e lëvizjes së valës që transmetohet në varkë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRECCIA SQ-LINE BLU N Ø MM22 MT100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *