TRECCIA SQ-LINE BIANCA Ø MM18 MT100

623.75 

Description

 0813718

Descrizione

Treccia in poliestere affondante ad Alta tenacita’ – Square line a 8 lignoli con lavorazione a gherlino (doppio ritorto), ideale per ormeggio e ancoraggio. Lavorazione speciale a torsioni contrapposte e bilanciate, sia sui lignoli che compongono la treccia che sui singoli gherlini che compongono il lignolo. Rimane morbida nel tempo, ha un’elevata resistenza all’usura, è indeformabile ed è capace di assorbire le sollecitazioni del moto ondoso trasmesse all’imbarcazione.

Unità di misura N

Përshkrim

Litar ne poliestër me qëndrueshmëri të lartë në fundosje – Vija katrore me 8 fije me hawser (e dyfishtë e përdredhur), ideale për ankorim. Punim i veçantë, si në fijet që përbëjnë bishtalecën, ashtu edhe në hawers individuale që përbëjnë fijen. Mbetet e butë me kalimin e kohës, ka një rezistencë të lartë ndaj konsumimit, është jo-deformuese dhe është e aftë të thithë sforcimet e lëvizjes së valës të transmetuara në varkë.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRECCIA SQ-LINE BIANCA Ø MM18 MT100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *