TRECCIA NERA Ø MM.12 MT 200

497.75 

Description

 0810112

Descrizione

Doppia treccia affondante con calza esterna in poliestere ad Alta tenacita’ anima interna in poliestere Media tenacita’ intrecciata. Cima molto morbida che grazie alla calza esterna risulta insensibile agli agenti atmosferici. Ideale per l’ormeggio di piccole, medie e grandi imbarcazioni, ma anche per utilizzi di bordo in genere, parabordi e legature. Colore bianco con segnalino.

Unità di misura N

Përshkrim

Litar i dyfishtë zhytjeje, në bërthamë të brendshme eshte material poliester me qëndrueshmëri të lartë. Pjesë e sipërme eshtë shumë e butë e cila, eshtë rezistente ndaj kushtëve atmosferikë. Ideale për ankorimin e anijeve të vogla, të mesme dhe të mëdha, por edhe për përdorim në bord në përgjithësi.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRECCIA NERA Ø MM.12 MT 200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *