TRAY FOR GLASSES + 3 SNACKS PARTY

137.99 

Description

16103

This snacks set consists of a practical support to transport six glasses and 3 snacks set
This article is made of unbreakable material.

Perkthimi

Ky komplet snacks përbëhet nga një suport praktik për të transportuar gjashtë gota dhe 3 sete snacks Ky artikull është bërë nga material i pathyeshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRAY FOR GLASSES + 3 SNACKS PARTY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *