TRAY FOR GLASSES + 3 SNACKS + 6 GLASSES PARTY

183.99 

Description

This snacks set consists of a practical support to transport six glasses and 3 snacks set
This article is made of unbreakable material.

Perkthimi

Ky komplet mezesh përbëhet nga një suport praktik për të transportuar gjashtë gota dhe 3 sete snacks Ky artikull është bërë nga material i pathyeshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRAY FOR GLASSES + 3 SNACKS + 6 GLASSES PARTY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *