TRANSISTOR BACKPACK

163.00 

Description

TRANSISTOR BACKPACK
No.

67071
Your go-to daypack for treks in the mountains or biking on the trails.
The lightweight 30L Transistor backpack is a must-have for every outdoor adventure. Created with versatility and performance in mind, this lightweight pack has the features of a larger hiking pack in an easy-to-carry size. The Transistor is packed with useful features. It’s fully hydration compatible. It has dual ice axe and trekking pole attachments, a security pocket with key clip for safety and more multi-pocket storage solutions. We added 3D air-mesh ventilation on the back panel for your comfort on the trail.
Fiber Content100% Nylon
Weight799g
FEATURES
The Lightweight 30L Transistor Backpack Is A Must-Have For Every Outdoor Enthusiast. Created with Versatility and Performance In Mind
This Lightweight Pack Has The Features Of A Larger Hiking Pack In An Easy-To-Carry Size. Fully Hydration Compatible
The Bag Features 2 Ice Axe/Trekking Pole Attachments
3D Air Mesh On The Back Panel For Ventilation
A Security Pocket with Key Clip For Safety and A Multi-Pocket Solution For Additional Storage Options.
PERKTHIMI
ÇANTE SHPINE 
NO
67071
Canta juaj e përditshme për udhëtime në male ose për çiklizëm në shtigje.
Çanta e lehtë e shpinës 30L Transistor është një domosdoshmëri për çdo aventurë në natyrë. E krijuar duke pasur parasysh shkathtësinë dhe performancën, kjo paketë e lehtë ka veçoritë e një pakete më të madhe ecjeje në një madhësi të lehtë për t’u mbajtur. Transistori është i mbushur me veçori të dobishme. Është plotësisht i pajtueshëm me hidratim. Ai ka bashkëngjitje të dyfishtë sëpatë akulli dhe shtylla ecjeje, një xhep sigurie me kapëse çelësi për siguri dhe më shumë zgjidhje ruajtjeje me shumë xhepa. Ne shtuam ventilim 3D me rrjetë ajri në panelin e pasmë për komoditetin tuaj në rruge.
Përmbajtja e fibrave: 100% najlon
Pesha: 799g
TIPARET
Çanta e lehtë e shpinës me tranzistor 30L është një domosdoshmëri për çdo entuziast të natyrës. Krijuar me shkathtësi dhe performancë në mendje
Kjo paketë e lehtë ka veçoritë e një pakete më të madhe ecjeje në një madhësi të lehtë për t’u mbajtur. Plotësisht i pajtueshëm me hidratim
Çanta përmban 2 bashkëngjitje me sëpatë akulli/shtylla trekking
Rrjetë ajri 3D në panelin e pasmë për ventilim
Një xhep sigurie me kapëse çelësi për siguri dhe një zgjidhje me shumë xhepa për opsione shtesë të ruajtjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRANSISTOR BACKPACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *