TORCH EOS 10LRW-VIDEO SET

574.99 

Available on backorder

Category:

Description

415643

The EOS 10LRW Video Set is a complete kit for taking underwater videos and photographs. The set is very compact and lightweight and allows you to illuminate underwater photos or filming up to a depth of 100 metres.
The set includes 2 EOS 10LRW torches, which can be used independently of the kit as backup torches. The package includes USB charging cables, an aluminium stand to fix the camera, 2 flexible arms with connections for EOS 10LRW torches.
The Eos 10RW underwater torch is a rechargeable torch with 1000 lumen power. The torch is compact and very handy underwater thanks to the tubular handle and the central multi-mode button. The light beam is wide and reaches up to 120 degrees.
The EOS 10LRW Video Set comes in a stylish padded case complete with compartments and a zip. The camera is not included in the set.

The main features of the set are:
– Complete set for making videos and photographs
– Compact and lightweight
– 2 EOS 10LRW torches
– USB charging cables
– Aluminium stand to fix the camera
– Flexible arms with connections for EOS 10LRW torches
– Dedicated padded case with zip
– Camera not included

PERKTHIMI:

Seti video EOS 10LRW është një komplet i plotë për të bërë video dhe fotografi nënujore. Kompleti është shumë kompakt dhe i lehtë dhe ju lejon të ndriçoni foto nënujore ose filmime deri në një thellësi prej 100 metrash.
Kompleti përfshin 2 pishtarë EOS 10LRW, të cilët mund të përdoren pavarësisht nga kompleti si pishtarë rezervë. Paketa përfshin kabllo karikimi USB, një mbajtës alumini për rregullimin e kamerës, 2 krahë fleksibël me lidhje për pishtarët EOS 10LRW.
Pishtari nënujor Eos 10RW është një pishtar i rikarikueshëm me fuqi 1000 lumen. Pishtari është kompakt dhe shumë i dobishëm nën ujë falë dorezës me tuba dhe butonit qendror me shumë mënyra. Rrezja e dritës është e gjerë dhe arrin deri në 120 gradë.
Seti video EOS 10LRW vjen në një këllëf elegant të mbushur me ndarje dhe një zinxhir. Kamera nuk përfshihet në komplet.

Karakteristikat kryesore të kompletit janë:
– Set i plotë për realizimin e videove dhe fotografive
– Kompakt dhe i lehtë
– 2 pishtarë EOS 10LRW
– Kabllot e karikimit USB
– Qëndrim alumini për rregullimin e kamerës
– Krahë fleksibël me lidhje për pishtarët EOS 10LRW
– Këllëf i dedikuar i mbushur me zinxhir
– Dhoma nuk përfshihet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TORCH EOS 10LRW-VIDEO SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *