TIGER

19.99 

Available on backorder

Category:

Description

TIGER

461095

Take it on with Tiger! Enjoy your swim with this easy to fit goggle offering long-lasting comfort and a reliable leak-free seal. Whether you swim for fun or fitness, to race or relax, Tiger has all your bases covered. It’s low profile and soft silicone seal provide high comfort, tightness and stability.

The Poly Carbonate lenses are directly over-moulded onto the frame to create an almost borderless field of vision. Hydrodynamically designed, the lenses follow the eyes natural shape to reduce optical distortions often experienced underwater.

The fixed nose bridge in silicone provides a good fit for a wide range of face shapes.

Available in small and regular sizes for a better fit.

Perkthimi:

Merre atë me Tiger! Shijoni notin tuaj me këtë syze të lehtë për t’u përshtatur, duke ofruar rehati afatgjatë dhe një mbyllje të besueshme pa rrjedhje. Pavarësisht nëse notoni për argëtim ose palestër, për të garuar ose për t’u çlodhur, Tiger ka të gjitha bazat tuaja të mbuluara. Është profil i ulët dhe vula e butë silikoni ofron rehati, ngushtësi dhe stabilitet të lartë.

Lentet Poly Carbonate janë formuar drejtpërdrejt mbi kornizë për të krijuar një fushë vizioni pothuajse pa kufi. Të dizajnuara në mënyrë hidrodinamike, lentet ndjekin formën natyrale të syve për të reduktuar shtrembërimet optike që përjetohen shpesh nën ujë.

Ura e fiksuar e hundës në silikon ofron një përshtatje të mirë për një gamë të gjerë të formave të fytyrës.

E disponueshme në përmasa të vogla dhe të rregullta për një përshtatje më të mirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIGER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *