THERMAL MUG MOON – ACQUA, 6 PC

42.00 

Available on backorder

Description

16429

Double-walled thermal mug for the perfect preservation of cold drinks.
Manufactured in MS, it is perfect for life on board, since it is ultra resistant to falls and scratches.

Perkthimi

Kupa termale me dy mure për ruajtjen e përsosur të pijeve të ftohta.
I prodhuar në MS, është i përsosur për jetën në bord, pasi është ultra rezistent ndaj rënieve dhe gërvishtjeve.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THERMAL MUG MOON – ACQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *