THERMAL GLASS MOON – ACQUA, 6 PC

40.00 

Available on backorder

Description

Double-walled thermal glass for the perfect preservation of cold drinks.
Manufactured in MS, it is perfect for life on board, since it is ultra resistant to falls and scratches.

Perkthimi

Xham termik me dy mure për ruajtjen perfekte të pijeve të ftohta.
I prodhuar në MS, është i përsosur për jetën në bord, pasi është ultra rezistent ndaj rënieve dhe gërvishtjeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THERMAL GLASS MOON – ACQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *