THE OCEAN RACE CREW CAP

53.00 

Description

THE OCEAN RACE CREW CAP

No.

20216

Protect yourself from the sun with our official Ocean Race branded crew cap with the HH® logo and the Ocean Race logo on the front.

Protect yourself from the sun with our official Ocean Race branded crew cap with the HH® logo and the Ocean Race logo on the front.

FEATURES

Polyester microfiber

Quick dry

Cotton sweat band inside

UPF 50+

Size adjustable with Velcro strap at back

Loop at back with attached hook/elastic drawcord/metal clip for fastening cap to garment to prevent cap from blowing away in windy conditions.

Printed HH logo on brim

Printed The Ocean Race Logo on side of front panel.

The Ocean Race loop tab around bottom edge at back.

 

PERKTHIMI:

THE OCEAN RACE CREW CAP

NO

20216
Mbroni veten nga dielli me kapelen tonë zyrtar të ekuipazhit të markës Ocean Race me logon HH® dhe logon Ocean Race në pjesën e përparme.

Mbroni veten nga dielli me kapelen tonë zyrtar të ekuipazhit të markës Ocean Race me logon HH® dhe logon Ocean Race në pjesën e përparme.

TIPARET
Mikrofibër poliestër

Tharje e shpejtë

Brendesi  pambuku

UPF 50+

Madhësia e rregullueshme me rrip Velcro në pjesën e pasme

Lak në pjesën e pasme me grep të ngjitur/kordon elastik tërheqës/kapë metalike për fiksimin e kapakut në veshje për të parandaluar fryrjen e kapakut në kushtet e erës.

Logoja e printuar HH në buzë

Printuar logon e garës së oqeanit në anën e panelit të përparmë.

Skeda rrethore e Ocean Race rreth skajit të poshtëm në pjesën e pasme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE OCEAN RACE CREW CAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *