THE OCEAN RACE CAP

32.00 

Description

THE OCEAN RACE CAP
No.

20217

A classic snapback cap to protect yourself from the sun with the Ocean Race logo.

A classic snapback cap to protect yourself from the sun with the Ocean Race logo.

FEATURES

Front panel in cotton twill.

Side and back panels in Polyester mesh.

Cotton sweat band inside

Size adjustable with plastic snap strap at back

Woven HH logo tap at back bottom edge

Embroidered The Ocean Race Logo on front panel.

 

PERKTHIMI:

THE OCEAN RACE CAP

NO

20217
Një kapele klasik snapback për t’u mbrojtur nga dielli me logon Ocean Race.

Një kapele klasik snapback për t’u mbrojtur nga dielli me logon Ocean Race.

TIPARET
Paneli i përparmë me kapak pambuku.

Panele anësore dhe të pasme në rrjetë poliesteri.

Me pambuk ne brendesi

Madhësia e rregullueshme me rrip plastik në pjesën e pasme

Trokitje e endur e logos HH në buzën e poshtme të pasme

E qëndisur Logo e Garës së Oqeanit në panelin e përparmë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE OCEAN RACE CAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *