TENDER HORIZON INFLATED FLOOR

1,007.99 

Available on backorder

Description

P66577

Tender built in PVC 1100 Decitex “Plastel” composed of several layers, it is extremely hermetic and offers excellent resistance to abrasion, UV rays and the marine environment. The inflation valves are flush with the tubes. The transom is mounted in two parts screwed into one another for a perfect seal. All the tenders are supplied with a transport bag, repair kit, inflator and 2 paddles.

PERKTHIMI:

Tender i ndërtuar në PVC 1100 Decitex “Plastel” i përbërë nga disa shtresa, është jashtëzakonisht hermetik dhe ofron rezistencë të shkëlqyer ndaj gërryerjes, rrezeve UV dhe mjedisit detar. Valvulat e fryrjes janë të njëtrajtshme me tubat. Transomi është montuar në dy pjesë të vidhosura në njëra-tjetrën për një vulosje të përsosur. Të gjithë tenderët janë të pajisur me një çantë transporti, pajisje riparimi, inflator dhe 2 lopata.

Code Name
P66577 TENDER 200B
P66578 TENDER 230B
P66580 TENDER 260B

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TENDER HORIZON INFLATED FLOOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *