TABLECLOTH WATERPROOF 155×130 NORTHWIND

93.99 

Description

15412

This NORTHWIND tablecloth, in polyester cotton and laminated is not the typical rigid plastic tablecloth. Its novel resinated finish means the tablecloth is impermeable but soft to the touch, preventing stains penetrating the fabric. With a classic nautical design it is the ideal accompaniment to your unbreakable melamine tableware and glassware. Available in two sizes and also available in white with an anti-stain treatment.

Kjo mbulesë tavoline NORTHWIND, me pambuk poliester dhe të petëzuar nuk është mbulesa plastike e ngurtë tipike. Mbulesa e tavolinës është e papërshkueshme nga uji por e butë në prekje, duke parandaluar depërtimin e njollave në pëlhurë. Me një dizajn klasik detar, është shoqërimi ideal i sendeve dhe qelqeve tuaja të pathyeshme melamine. Në dispozicion në dy madhësi dhe gjithashtu në dispozicion në të bardhë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TABLECLOTH WATERPROOF 155×130 NORTHWIND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *