TABLECLOTH WATERPROOF 115×100 NORTHWIND

32.00 

Available on backorder

Description

15411

This NORTHWIND cotton polyester laminated tablecloth is not a rigid plastic tablecloth. Its new resin treated finish means the tablecloth is waterproof

Perkthimi

Kjo mbulesë tavoline NORTHWIND, prej pambuku poliestër dhe e laminuar nuk është mbulesa e tavolinës e ngurtë plastike. Përfundimi i saj i ri i trajtuar me rrëshirë do të thotë se mbulesa e tavolinës është e papërshkueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TABLECLOTH WATERPROOF 115×100 NORTHWIND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *