SWIMRUN RACE JAMMER – 6.2.1. – UNISEX

265.99 

Available on backorder

Category:

Description

452481

The base of extremely flexible 2mm neoprene provides great mobility and ensures free movement in the hip area while running. 6mm panels on the upper thighs increase buoyancy, extra important when swimming with shoes. Glideskin coating provides minimum water resistance. One easily accessible back pocket for carrying extra equipment. Nylon panels between the legs reduce frictional damage that can occur when running with the suit on. Unisex model.
NEW! Feel free to decide between the longer version 3/4 Pants or the Jammer. Preferably used together with SWIMRUN RACE ZIPPER TOP 2.1,5.

PERKTHIMI:

Baza e neoprenit jashtëzakonisht fleksibël 2 mm siguron lëvizshmëri të madhe dhe siguron lëvizje të lirë në zonën e ijeve gjatë vrapimit. Panelet 6 mm në pjesën e sipërme të kofshëve rrisin lëvizshmërinë, tepër e rëndësishme kur notoni me këpucë. Veshja glideskin siguron rezistencë minimale ndaj ujit. Një xhep i pasëm lehtësisht i aksesueshëm për të mbajtur pajisje shtesë. Panelet e najlonit midis këmbëve reduktojnë dëmtimet nga fërkimi që mund të ndodhin kur vraponi me kostumin veshur. Modeli unisex.
I RI! Mos ngurroni të vendosni midis versionit më të gjatë 3/4 Pantallonave ose Jammer. Preferohet të përdoret së bashku me SWIMRUN RACE ZIPPER TOP 2.1,5.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SWIMRUN RACE JAMMER – 6.2.1. – UNISEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *