Swift HT Ski Gloves

84.00 

Categories: ,

Description

67324

Men’s ski gloves with touch capable index fingers and thumbs.
Created using our patented HELLY TECH® membrane the Swift HT Gloves perfect for your alpine adventures. Equipped with asymmetrical cuffs and a webbing pull tab, the Swift HT Mitten will keep you protected and comfortable on the slopes. Featuring touch capable index fingers and thumbs, send text messages without getting cold fingers.
Fiber Content: Shell: 72% Polyester, 28% Leather
Lining: 100% Polyester
Insulation: 100% Polyester

PERKTHIMI:

Dorezat e skive për burra me gishta dhe gishtërinj të aftë për indeksin.
Krijuar duke përdorur membranën tonë të patentuar Helly Tech® The Swift HT Doreza të përsosura për aventurat tuaja alpine. E pajisur me pranga asimetrike dhe një skedë tërheqëse të gërshetave, Swift HT Mitten do t’ju mbajë të mbrojtur dhe të rehatshëm në shpatet. Duke shfaqur gishta dhe gishtërinj të indeksit të aftë, dërgoni mesazhe me tekst pa marrë gishta të ftohtë.
Përmbajtja e fibrave: Shell: 72% poliester, 28% lëkurë
Rreshtimi: 100% poliester
Izolimi: 100% poliester

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swift HT Ski Gloves”

Your email address will not be published. Required fields are marked *