SUNBLOCK DYNAMIC PANT

220.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SUNBLOCK DYNAMIC PANT

81215

Featuring an Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 50, the Sunblock Dynamic Pant will keep you protected from strong sun exposure. The fabrication is infused with Xylitol, an active cooling agent that will help you stay comfortable in even the most humid conditions, and the garment also features Kevlar® which prevents wear and protects the fabric from abrasion on the seat and knees.
COMPOSITION
Shell: 76% Polyester, 24% Elastane – Shell 2: 70% Polyamide, 19.5% Aramid, 10.5% Elastane – Lining: 100% Polyamide
EXPLORE ALL FEATURES
  • Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 50 to shield you
    in strong sun exposure
  • Abrasion resistant and incredibly strong, Kevlar® prevents wear
  • Abrasion-resistant seat and knees for prolonged durability
  • Large Musto branding
  • Xylitol infused fabric for active cooling properties in humid conditions

Perkthimi:

Me një faktor mbrojtës ultraviolet (UPF) prej 50, Pantallona Dinamike Sunblock do t’ju mbajë të mbrojtur nga ekspozimi i fortë ndaj diellit. Fabrikimi është i mbushur me Xylitol, një agjent ftohës aktiv që do t’ju ndihmojë të qëndroni rehat edhe në kushtet më të lagështa, dhe veshja përmban gjithashtu Kevlar® që parandalon konsumimin dhe mbron pëlhurën nga gërryerja në sedilje dhe gjunjë.
PËRBËRJA
Shell: 76% Poliester, 24% Elastan – Shell 2: 70% Polyamide, 19.5% Aramid, 10.5% Elastane – Rreshtim: 100% Polyamide
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Faktori i Mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 50 për t’ju mbrojtur
në ekspozim të fortë në diell
Rezistent ndaj gërryerjes dhe tepër i fortë, Kevlar® parandalon konsumimin
Ndenjëse dhe gjunjë rezistente ndaj gërryerjes për qëndrueshmëri të gjatë
Marka e madhe Musto
Pëlhurë e mbushur me xylitol për vetitë ftohëse aktive në kushte të lagështa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUNBLOCK DYNAMIC PANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *