STRUMENTI CONTROLLO MOTORE ULTRA GHIERA ARGENTATA

155.00 

Available on backorder

Description

 5452701

Descrizione:

Strumenti stagni IP67 con retro illuminazione e grafica perfettamente leggibile in ogni condizione con ghiera in plastica e lente anticondensa a doppio strato rinforzato. Indicazioni in misure metriche ed americane. Installazione plug and play con connettore multiplo incluso.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5452701

MATES XHIROSH 8000 RPM  C/ NUMËR ORË

Përshkrimi:

Instrumente të papërshkueshme nga uji IP67 me ndriçim të pasëm dhe grafikë që janë krejtësisht të lexueshme në të gjitha kushtet me kornizë plastike dhe lente kundër kondensimit të përforcuar me dy shtresa. Indikacionet në masat metrike dhe amerikane. Instalimi me prizë dhe luaj me lidhës të shumtë të përfshirë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STRUMENTI CONTROLLO MOTORE ULTRA GHIERA ARGENTATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *