STAINLESS STEEL SWIVEL JOINT

94.28 

Available on backorder

Description

Art. 0202499

Stainless steel joints to join the anchor to the chain. Their ogival shape allows the chain and anchor to slide perfectly on the bow roller. Revolving model. Lateral breaking load kg.850, vertical working load kg.2500. For chain Ø mm. 6-8.

Art. 0202499

Lidhje çelik inox për të bashkuar spirancën me zinxhirin. Forma e tyre ogjivale lejon që zinxhiri dhe ankorimi të rrëshqasin në mënyrë të përsosur në rulin e harkut. Modeli rrotullues. Ngarkesa e thyerjes anësore kg.850, ngarkesa vertikale e punës kg.2500. Për zinxhir Ø mm. 6-8.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STAINLESS STEEL SWIVEL JOINT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *