STACKABLE GLASSES REGATA, 12 PC

66.99 

Description

12103

The set of 12 stackable glasses is made from MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.
It is coordinated with the rest of the nautical products in the collection.

Perkthimi

Kompleti prej 12 gotave te perputhshme është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjes dhe i pathyeshëm, i cili është gjithashtu i vështirë për t’u gervishtur.
Pjese me pjesën tjetër të produkteve detare në koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STACKABLE GLASSES REGATA, 12 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *