2024 SPX 24 SPORT 1X300HP MERCURY XS PRO

Përshkrimi

SPX RIB – një nga gomonet më ekskluzive në treg SPX 24 SPORT, është një pikë referimi e re e performancës dhe stilit per mjetet lundruese. Ky mjet lundrues ofrohet me nje Mercury 300 HP XS PRO.

Description

Technical details of SPX 24 SPORT

 • Year of construction: 2024
 •  Max. passengers: 14
 •  LOA: 8 m / 24.54 ft
 •  Beam: 2.80 m
 •  Weight: 950 kg
 • Motor: 1 x 300 HP Mercury Verado
 • Fuel tank: 210.00L

Aksesorë dhe Pajisje Lundrimi

 • Motor i jashtëm fuoribord Mercury 300 HP XS Pro V8 me autotrim dhe stop/start
 • I gjithë skafi i veshur me gel coat te zi dhe tubolare karbon
 • Rezervuari i ujit: 100 ltr
 • Rezervuar karburanti 200 litra
 • Bori per sinalizimin e mjegullës (akustike),
 • Spiranca (5 kg), vinxhi i spirancës elektrike (700 W) me telekomande dhe komandim nga paneli i kontrollit në urën e komandimit,
 • Shkallë banje (2x – çelik inox me palosje),
 • Platformë banje (në tekstil me fije qelqi të mbuluar me dru tik sintetik),
 • Dushe në kuvertën e pasme i fshehur me tuba zgajtues (2x) me rezervuar 100lt të integruar të ujit të freskët
 • Tuba inoxi të personalizuara në mbeshtetëse karboni.
 • Sistemi audio HERTZ me 4 altoparlantë, Hi-Fi (Hertz me ampilifikator).
 • Tapiceri Sun Tropical kundër ujit dhe diellit e pluskueshme: Jastëkë (të plotë).
 • Timoni hidraulik,
 • Konsolë drejtimi me dhomën e zhveshjes,
 • Lavaman + Frigorifer
 • Sistem dhe kavo për lidhjen me korentin 220v
 • Radio Fikse Simrad VHF
 • GPS dhe Harta Detare Simrad 9 Polësh + Matës thellësie
 • Busull fikse me ndriçim e instaluar në panelin qendror
 • Butona inoxi
 • Sistem komplet elektrik + panel me drita të plota LED bordi
 • Drita nënujore ne pjesën e kicit
 • Drita pozicioni për sinjalizimin natën me karikim diellor
 • Bordi i veshur me teak sintetike prej druri
 • Tualet kimik
 • Bimini Roll bar me tendë me hapje, tepër rezistente ndaj erës dhe diellit
 • Mbulesë kundër ujit për panelin e komandimit dhe ndenjëset e pilotimit
 • Mbulesë extra për gjithë gomonen kundër ujit.
 • Pajisjet e ormexhimit dhe shpëtimit sipas çertifikatës së sigurise së lundrimit
 • 2 bateri dhe filtër për seperimin e ujit nga benzina
 • Regjistrim i Flamurit Shqiptar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2024 SPX 24 SPORT 1X300HP MERCURY XS PRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *