SPX 24 SPORT 1 x 350 HP Mercury Verado PRO / SHITUR / SOLD

139,000.00 

Gomonia SPX 24, me motor Mercury 350HP verado, ofrohet ne Shqiperi dhe aktualisht është gjendje. Kjo gomone është kompozuar me te gjithë aksesoret e mundshëm, për ta shndërruar atë jo vetëm ne një mjet luksoz, por gjithashtu tepër funksional.

Aksesoret: Tubolare Karbon ngjyre e zeze, Gelcoat i zi i skafit dhe i superstrukturës, jastëkët me material sun tropikal kundër diellit dhe ujit dhe ngjyra bezh dizajn. Sistem audio HERTZ me subufer. Radio VHF Fikse. Navigacion Simrad GPS 9 polesh me harta detare dhe matës thellësie. VC marine, Lavaman, Busull magnetike, butonat inox, tende kundër diellit dhe roll-bar. Teak sintetik, shkalle anësore nga te dyja krahët e pedanes. Spirance me vinxh elektrik dhe telekomande. Gjithashtu mund te ofrohet një karrel elebi 3.5 ton dhe dokumentet e lundrimit Shqiptare.

Ofrohet mundësi financimi leazing per 70% te vlerës nga Credins Bank. Mos e humbisni nëse këtë vere doni ta shijoni detin ne bordin e këtij super mjeti luksoz.

Te gjithë miqtë e CREW SHOP qe bëhen blerës te mjeteve tona detare, përfitojnë menjëherë kartën Member Yacht Club, Gold, Platinum ose Diamond, duke përfituar ne çdo kohe deri 20% ulje, mbi të gjithë aksesoret e nautikës që trajtohen në dyqanet tona, në: Tiranë – Durrës & Palase.

Out of stock

Description

Technical details of SPX 24 SPORT – Follow our Video Presentation of this RIB 

  • Year of construction: 2023
  •  Max. passengers: 14
  •  LOA: 8 m / 24.54 ft
  •  Beam: 2.80 m
  •  Weight: 950 kg
  • Motor: 1 x 350 HP Mercury Verado
  • Fuel tank: 210.00L

Description

Propulsion: out board, Water tank: 100 ltr EQUIPMENT fog horn (Acoustic), anchor (5 kg), anchor windlass electric (700W), bathing ladder (2x – Folding stainless steel), refrigerator (in cockpit 22L), bathing platform (in fiberglass covered in synthetic teak), deck shower (2x) SPX RIB – one of the most exclusive ribs on the market SPX 24 is a new benchmark of performance and style This unit comes with Mercury 350 HP Verado. Personalized tubes in carbon impression. Available for delivery – October 2022. Contact us for more information. Staging and technical: Table (on stern). Entertainment: 4 Speakers, Hi-Fi (Hertz with Amplifier). Upholstery: Cushions (complete). Accessories notes: Hydraulic steering Driving console with changing room Shower system with integrated fresh water tank Complete electrical system + panel Full led lights Synthetic teak aft area Chemical toilet Bimini Roll bar bimini, trailer 3.500 KG, Albanian Flag Registration

Mercury 350 HP Verado 2022

Mercury Verado is the pinnacle of superior outboard design and performance. Created to power the largest boats for the boldest adventures, Verado delivers advanced engineering and refined operation to boat owners who don’t compromise; every feature is designed to offer the ultimate on-water experience and greatest confidence.

The 350 hp Verado, with supercharged torque that hits the instant you drop the digital throttle, unleashes pure marine muscle. Tuned to power the heaviest offshore boats out of the hole and over the swell, the 350 Verado also has the legs to fly big pontoons and speedy runabouts across the lake. Like the 350, our new 4.6-liter V-8 250 and 300 hp outboards deliver exhilarating acceleration and top speed to run offshore with confidence. They boast generous displacement and a robust design that provide uncompromising durability and reliability. The Mercury-exclusive Advanced MidSection (AMS) and under-cowl noise management features of the 250, 300 and 350 hp Verado set the standard for smooth, quiet marine propulsion.

GENERAL INFORMATION

Manufacturer: Mercury Marine
Model: 350XL Verado
Model Code: 1350V231C
Color: Black 

ELECTRICAL

Alternator: 70A 882W (Belt-Driven)

ENGINE

Engine Type: Inline 6
Starting: Smart Start Electric

MEASUREMENTS

Power: 350 Horsepower
Displacement: 2600 Cubic Centimeter
Shaft Length: 25 Inches
Dry Weight: 668 Pounds

OPERATIONAL

Steering: Electro-hydraulic power steering
Fuel Type: Unleaded
Full Throttle RPM Range 5,800 – 6,400
Fuel Induction: Sequential multi-port electronic fuel injection (EFI)

Air induction – Supercharged with charge air cooling and electronic boost pressure control

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPX 24 SPORT 1 x 350 HP Mercury Verado PRO / SHITUR / SOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *