SPORT II

103.75 

Description

SPORT II 70/90

No.

33818
Our most straightforward and simple flotation vest.
Easy to use, safe and secure, our basic flotation vest has a simple front-buckle closure. It’s a trustworthy buoyancy aid – certified at EN ISO 124025.
Fiber Content100% Polyamide
Weight362g
FEATURES
Easy to use
ENISO 12402-5 certified
50N buoyancy
Buckle waist closure
Adjustable bottom hem
PE closed-cell foam
Perkthimi:
SPORT II 70/90
No.
33818
Jeleku ynë më i drejtpërdrejtë dhe më i thjeshtë i flotacionit.
Lehtë për t’u përdorur, i sigurt dhe i sigurt, jeleku ynë bazë i flotës ka një mbyllje të thjeshtë me kopset e përparme. Është një ndihmesë e besueshme për lëvizje – e çertifikuar në EN ISO 124025.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 362 g
TIPARET
Lehtë për t’u përdorur
ENISO 12402-5 i certifikuar
50N lëvizshmëri
Mbyllja e belit me kops
Fund i rregullueshëm i poshtëm
PE shkumë me qeliza të mbyllura

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPORT II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *