SPORT EXP. TROLLEY 100L

265.00 

Available on backorder

Description

67446

SPORT EXP. TROLLEY 100L-This easy-to-roll and spacious trolley is built for long adventures. At 100L, it’s set to hold all you need for a big trip, or a family expedition. The wheels are 80mm to tackle bumpy terrain. Bonus: They are easily replaceable with standard in-line skate wheels The trolley’s fabric is extremely sturdy 420D poly with a PFC-free, water-repellent treatment. It has two grab handles as well as a 2-stage, telescoping, anodized-aluminum handle.

Features

 • 420D Polyester Dobby with DWR and PU backing
 • Front pocket with coated zipper
 • Grab handles on top/side/bottom
 • Wheels are easily replaceable with standard in-line skate wheels
 • Large 80mm wheels roll smoothly and easily over uneven terrain
 • 2 main compartments
 • 2-Stage telescoping anodized aluminum handle
 • Light weight molded tub construction
 • Main zipper is lockable
 • Fitting
 • Regular

Specification

 • Weight: 3750.0 g
 • Length: 40.0 cm
 • Width: 80.5 cm
 • Depth: 31.0 cm
 • Volume: 100 L

Përshkrim

Kjo cante e lehtë për t’u rrotulluar dhe e gjerë është e ndërtuar për aventura të gjata. Në 100L, është vendosur të mbajë gjithçka që ju nevojitet për një udhëtim të madh ose një ekspeditë familjare. Rrotat janë 80 mm për të trajtuar terrenin me gunga. Bonusi: Ato janë lehtësisht të zëvendësueshme me rrotat standarde të patinave në linjë Pëlhura e karrocave është poli tejet e fortë 420D me një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji. Ka dy doreza kapëse si dhe një dorezë 2-fazëshe, teleskopike, alumini të anodizuar.

Veçoritë

 • Dobby poliestër 420D me mbështetje DWR dhe PU
 • Xhep përpara me zinxhir të veshur
 • Kapni dorezat sipër/anës/poshtë
 • Rrotat janë lehtësisht të zëvendësueshme me rrotat standarde të patinave në linjë
 • Rrotat e mëdha 80 mm rrotullohen pa probleme dhe lehtësisht mbi terrene të pabarabarta
 • 2 ndarje kryesore
 • Dorezë alumini të anodizuar me teleskop me 2 faza
 • Konstruksion i vaskës së derdhur me peshë të lehtë
 • Zinxhiri kryesor është i kyçur
 • Pajisjet
 • E rregullt

Specifikim

 • Pesha: 3750 g
 • Gjatësia: 40.0 cm
 • Gjerësia: 80.5 cm
 • Thellësia: 31.0 cm
 • Vëllimi: 100 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPORT EXP. TROLLEY 100L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *